Αρχική arrow ΗΜΕΡΙΔΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑ arrow 2017 arrow Ημερίδα 18 Μαρτίου 2017

Ημερίδα 18 Μαρτίου 2017

ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΡΘΟΔΟΝΤΙΚΗΣ & ΓΝΑΘΟΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ & ΈΡΕΥΝΑΣ
Σεμινάριο Rita Bauer Σάββατο, 18 Μαρτίου 2017

ΟΜΙΛΗΤΗΣ: Rita Bauer
ΘΕΜΑ: «Τα μικρά μυστικά της οδοντιατρικής φωτογραφίας»
ΕΓΓΡΑΦΗ: Γενική είσοδος θεωρητικού σεμιναρίου: 10€
Πρακτικό σεμινάριο: 100€ (περιλαμβάνεται η παρακολούθηση του θεωρητικού μέρους & ελαφρύ γεύμα)
Εγγραφές με e-mail στο

ΤΟΠΟΣ: Ξενοδοχείο Stratos Vassilikos


Βιογραφικό Σημείωμα Rita Bauer

H Rita Bauer έχει αναγνωριστεί διεθνώς, ως ειδική στην κλινική φωτογραφία της Ορθοδοντικής ειδικότητος. Κατά τη διάρκεια των τελευταίων 30 χρόνων της ενασχόλησής της στο Πανεπιστήμιο του Toronto έχει εκπαιδεύσει χιλιάδες επαγγελματίες του οδοντιατρικού χώρου και δίνει διαλέξεις & σεμινάρια διεθνώς. Στο παρόν μοιράζει το χρόνο της ανάμεσα στις παρουσιάσεις «οδοντιατρικής φωτογραφίας» και στην εκπαίδευση πάνω στην οδοντιατρική φωτογραφία μέσω των Bauer σεμιναρίων.
Έχει λάβει τιμητικό βραβείο σαν fellow του Διεθνούς Κολλεγίου των Οδοντιάτρων, έχει τιμηθεί από την Οδοντιατρική Εταιρεία Omikron Kappa Upsilon, έχει λάβει βραβείο διάκρισης από την Οδοντιατρική Σχολη του Πανεπιστήμιου Toronto και το adeundum fellowship του Royal College of Dental Surgeons της Ιρλανδίας για τη συνεισφορά της στην Οδοντιατρική κοινότητα.
Ο ενθουσιασμός για το αντικείμενο αυτό παρασύρει στις διαλέξεις της και μετατρέπει τους αρχάριους φωτογράφους σε ενθουσιώδεις και ικανούς κλινικά χρήστες της φωτογραφίας και δίνει σε έμπειρους φωτογράφους πολλές ιδέες για να κάνουν τη διαφορά στην καθημερινή τους πράξη.


Περίληψη σεμιναρίου

 

Φωτογραφική μηχανή, φώτα, δράση! Φωτογραφία για ασθενείς Made Easy
Η σημασία της ποιότητας της ενδοστοματικής και της φωτογραφίας προσώπου για την τεκμηρίωση των ασθενών σε ένα ορθοδοντικό ιατρείο δεν μπορεί να υποτιμηθεί. Οι κλινικά σωστές εικόνες είναι ζωτικής σημασίας για τα αρχεία του ασθενή σας και το σχεδιασμό της θεραπείας.
Μια εικόνα λέει περισσότερα από χίλιες λέξεις κατά την επικοινωνία με τον ασθενή σας. Εξηγώντας τις επιλογές θεραπείας για τον ασθενή σας με φωτογραφίες, θα βοηθήσει τον ασθενή να κατανοήσει την περίπτωσή του και θα αυξήσει την αποδοχή του σχεδίου θεραπείας.
Μάθετε πώς μπορείτε να ενσωματώσετε τη φωτογραφία για ασθενείς στο ιατρείο σας με το σύστημα κάμερας Single Lens Reflex ή ακόμα και κάποιες κάμερες που φωτογραφίζουν από συγκεκριμένο σημείο και που μπορούν να προγραμματιστούν για την Οδοντιατρική.
Μάθετε τις ειδικές κατευθυντήριες γραμμές για τυποποιημένες φωτογραφίες ασθενών και πως να λαμβάνετε σε σταθερή βάση κλινικά σωστές εικόνες.
Μάθετε πώς μπορείτε να ενσωματώσετε τη φωτογραφία για ασθενείς στο ιατρείο σας με το σύστημα κάμερας με φωτογραφικό φακό Μακρο ή ακόμα και κάποιες απλές-μικρές αυτοματοποιημένες κάμερες με ενσωματωμένο φακό που μπορούν να προγραμματιστούν για την Οδοντιατρική. Στη συνέχεια, αναδείξτε το σπουδαίο έργο σας αποτελεσματικά, με τη δημιουργία άλμπουμ για τους ασθενείς σας και χρησιμοποιήστε τις «πριν και μετά» φωτογραφίες ως εσωτερικό εκπαιδευτικό σύστημα.
Τί θα μάθετε:
• Εστίαση και εκτέλεση ή SLR - Ποια φωτογραφική μηχανή, φακός και φλας είναι η τέλεια λύση για την κλινική φωτογράφηση σας.
• Κάμερα και ρυθμίσεις λήψης, παίρνει την απολύτως εκτεθειμένη εικόνα κάθε φορά που πατάτε το κουμπί του κλείστρου.
• Αξεσουάρ που κάνουν τη φωτογραφία του ασθενή εύκολη και βελτιώνουν τη ροή εργασίας με την ελάχιστη ταλαιπωρία για τον ασθενή.
• Πως να τοποθετείτε τους ασθενείς για τις συγκεκριμένες φωτογραφίες του προσώπου.
• Τεχνικές για κλινικά σωστές ενδοστοματικές φωτογραφίες, χρησιμοποιώντας καθρέφτες και παρειοκάτοχα.
• Συμβουλές για τη δημιουργία ενός αποτελεσματικού άλμπουμ με τις φωτογραφίες του ασθενή σας.

 

 

 

 

sectionimg

ΗΜΕΡΙΔΕΣ - ΣΥΝΕΔΡΙΑ

2020 2018 2016 2015 2014 2013 2012 2011 2010 2009 2008 2007 2006 2005 2004 2017 1986

Σύνδεση Χρήστη